Peter Tangel

Ontdekken, veranderen, nieuwe uitdagingen aangaan en een passie voor mensen en organisaties. Dat is de rode draad in mijn leven en mijn werk. Of het nu gaat om gemaakte wereldreizen, sporten, schrijven van boeken, werken in loondienst, werken als (sociaal) ondernemer: ik wil altijd weer nieuwe uitdagingen aangaan. Het geeft me energie, het inzicht en de wilskracht om barrières te overwinnen en elke keer weer kleine en grote dromen werkelijkheid te zien worden. 


"Toen ik als 9-jarig jongetje hoorde dat de gemeente woningen wilde bouwen op ons voetbalveldje, was ik zo verontwaardigd dat ik naar de burgemeester stapte. Ik kreeg hem te spreken en deed mijn verhaal."


Kwaliteiten

Helikopterview, ondernemend, inlevingsvermogen, grensverleggend, betrouwbaar, gedreven, innovatief, luisteren, verbindend, resultaatgericht, concreet, doorzettingsvermogen, veelzijdig, oprecht.

Ervaring

  • Verschillende functies en rollen binnen de overheid: afdelingshoofd, programmamanager, projectleider, acquisiteur, publiek ondernemer, interim manager, ondernemerscoach Werken in Haaglanden.
  • Storytelling, 1 op 1 coaching en het schrijven van twee boeken (zie hieronder).
  • Oprichter en bestuurslid van Stichting Kleine Ingrepen Mooie Gevolgen.
  • Voeding aan intrapreneurschap via Publiek Ondernemen en leerroutes met het landelijk A en O Fonds Gemeenten.

Interessant leesvoer

Klik op de afbeelding voor download


"Of je nu op je werk of ’in het echt’ reist er is altijd

inspiratie nodig om in beweging te komen!"